+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerden.
Laad meer vacatures

Office Manager Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Page Personnel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.800 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze rol als Office Manager speel je een belangrijke rol in het leiden van netwerksamenwerkingen en het beheren van verenigingsactiviteiten. Je dag begint met het voorbereiden van bestuursvergaderingen en gaat verder met het organiseren van evenementen. Je werkt ook aan het beheer van partnerships en het onderhouden van relaties. Dit alles in een bruisende, innovatieve omgeving waar jouw inzet het verschil maakt. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Als Office Manager vervul je een sleutelrol in het leiden van complexe netwerksamenwerkingen en het beheren van verenigingsactiviteiten. Je legt de nadruk op ondernemerschap en effectieve communicatie om bij te dragen aan het succes van de organisatie. Deze rol omvat een contract van 32 uur per week, in beginsel voor een periode van 1 jaar.

Omschrijving

In de bruisende kantoren van jouw nieuwe werkgever, waar de muren gevuld zijn met de opwinding van innovatie en samenwerking, is jouw rol als Office Manager van cruciaal belang. Elke dag begint met de voorbereiding van de bestuursvergaderingen, waar je zorgvuldig de agenda opstelt en alle benodigde documentatie verzamelt. Tijdens deze vergaderingen zit je aan de zijde van de voorzitter, waar je notuleert, coördineert en ervoor zorgt dat alles soepel verloopt.

Maar jouw taken gaan verder dan alleen vergaderingen. Je bent de spin in het web als het gaat om het organiseren van evenementen. Of het nu gaat om een bruisende conferentie of een intiem seminar, jij bent degene die de touwtjes in handen heeft. Van het vinden van de perfecte locatie tot het regelen van de sprekers en het beheren van alle logistieke details, jouw toewijding zorgt ervoor dat elk evenement een succes wordt.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van partnerships en het onderhouden van relaties met leden. Je werkt nauw samen met de Voorzitter om afspraken te plannen, contracten te bespreken en de communicatie te stroomlijnen. En om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt, optimaliseer je het CRM-systeem, zodat alle belangrijke informatie nauwkeurig wordt vastgelegd en bijgewerkt.

In deze dynamische omgeving, waar de informele sfeer en de ambitie om te groeien voelbaar zijn, ben jij de spil die alles bij elkaar houdt. Met jouw organisatietalent en toewijding zorg je ervoor dat de belangen van de organisatie worden behartigd en dat elk project een succes wordt.

Aanbod

Na een succesvolle sollicitatieprocedure kan je het volgende aanbod verwachten:
  • Een jaar contract van 32 uur
  • Een salaris tussen de €3.000 - €3.800 o.b.v. 40 uur afhankelijk van ervaring
  • Vakantiegeld van 8%
  • Premievrij Pensioen
  • Reiskostenvergoeding
  • 32 vakantiedagen o.b.v. 40 uur


Gevraagd

Als succesvolle kandidaat neem je het volgende mee:

- People management en hands-on mentaliteit vereist;
- Uitstekende samenwerking binnen complexe netwerken;
- Ervaring in verenigingen of vergelijkbare organisaties is een pluspunt;
- Ervaring met projectmatig en operationeel werken;
- Ondernemend, proactief en oplossingsgericht;
- Stressbestendigheid, daadkracht en besluitvaardigheid;
- Sterke communicatieve vaardigheden, vooral in MKB-context;
- Beheersing van marketing en communicatie essentieel;
- 32-uur contract, in beginsel voor 1 jaar.

Bedrijfsomschrijving

Sinds 1986 heeft jouw nieuwe werkgever zich ingezet voor het vertegenwoordigen van Nederlandse bedrijven en instellingen die op grote schaal gebruikmaken van bedrijfscommunicatie. De organisatie fungeert als een verbindende schakel tussen verschillende entiteiten binnen het domein van IT en communicatietechnologie, waarbij zij de gemeenschappelijke belangen van organisaties behartigt. Met een team van circa 8 personen creëert BTG een informele en dynamische werkomgeving, waarin een ambitieuze sfeer heerst.
Een van de kerntaken omvat een doelgerichte lobby tussen overheid, leveranciers en leden, met als doel een gunstig klimaat te creëren voor de sector. jouw nieuwe werkgever heeft een proactieve rol in het signaleren van trends binnen de industrie en vertaalt deze bevindingen naar waardevolle inhoud en activiteiten. Daarnaast biedt de organisatie een breed scala aan diensten, services en producten, waaronder inkoopvoordelen op het gebied van IT- en telecommunicatie. Hierbij wordt tevens ondersteuning geboden bij complexe administratieve processen en facturering.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in