+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Klantenservice Medewerker VGZ Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bureau Klantcontact

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Bureau Klantcontact

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,80 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je mensen kunt helpen en tegelijkertijd bijdraagt aan een betere toekomst? Word klantenservice medewerker bij VGZ! Je beantwoordt vragen via telefoon en chat, en helpt klanten met verzekeringen. Je start met een drie weken durende training. Na zes maanden kun je deels vanuit huis werken. Plus, je kunt een gratis WFT Zorgcertificaat halen. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de klantenservice? Wil je graag bijdragen aan de missie van een duurzame en gezonde toekomst voor iedereen?
Ga dan aan de slag als klantenservice medewerker voor zorgverzekeraar VGZ!

Functieomschrijving
Als inbound klantenservice medewerker bij VGZ ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten via de telefoon en chat. Je helpt klanten bij het beantwoorden van vragen en het oplossen van problemen over verzekeringen, facturen, betalingswijzen, vergoedingen en andere gerelateerde zaken. Het is belangrijk dat je goed kunt luisteren, de juiste vragen stelt en de klant van passend advies voorziet. Het doel is om de klant tevreden te stellen en bij te dragen aan een positieve klantervaring.

Locatie
Je komt te werken op locatie in Nijmegen, een kantoor wat goed te bereiken is met het openbaar vervoer.
Na zes maanden is het mogelijk om gedeeltelijk thuis te werken.

Belangrijke informatie
VGZ biedt een fulltime training van drie weken aan met goede begeleiding van een ervaren inbound medewerker voordat je aan de slag gaat. Het is belangrijk dat je de eerste drie weken fulltime beschikbaar bent. Deze training vindt plaats op locatie in Den Bosch.
Reiskosten worden hiervoor vergoed. Na drie maanden in dienst te zijn, kan je op kosten van VGZ je WFT Zorg certificaat behalen. De uren die je moet studeren om dit certificaat te behalen worden vergoed. 

Werktijden
Je kunt zelf jouw werktijden inplannen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 - 18:00 uur en kiezen voor een parttime of fulltime dienstverband tussen 24 en 40 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt als inbound klantenservice medewerker een basissalaris van €13,80 bruto per uur. Na 7 maanden groeit dit naar €14,21 bruto per uur. Hierbij is de opbouw van vakantiegeld en vakantiedagen niet meegerekend. Je krijgt een 7-maanden contract en komt direct in dienst bij onze opdrachtgever. VGZ biedt daarnaast de mogelijkheid om kosteloos een WFT Zorgcertificaat te behalen. Ook ontvang je reiskostenvergoeding en een thuiswerk-vergoeding.

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze vacature? Stuur dan je sollicitatie in via de sollicitatiebutton op deze pagina. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Fleur Groot Hulze via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Je kunt ook via WhatsApp solliciteren op dit nummer. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in