+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Office Manager – junior met flair & stijl (32 – 40 u p/wk) - Amsterdam Zuid Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als Office Manager support je de gehele organisatie. Omdat de consultants veel buiten de deur zijn, zal je je goed kunnen concentreren op je werkzaamheden; rustige uitstraling op kantoor. Samen met jouw collega’s Office Manager verdeel je de taken. Dagelijkse werkzaamheden zijn:
  • Het optreden als gastvrouw bij de verschillende bezoekafspraken (op niveau)
  • De eerste contactpersoon telefonisch
  • Voorstellen uitwerken
  • Afspraken inplannen en bevestigen, reserveren van gespreksruimte
  • Organisatie events, ongeveer 4x per jaar. (Wellicht nu in een andere vorm, vanwege Corona protocollen).
Kortom een veelzijdige functie waarbij je contact onderhoudt met de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Ook zijn er nog andere voorkomende werkzaamheden die je als Office Manager op kunt pakken, zoals Social Media, maar ook financiële administratie.

Gevraagd

Office Manager is het vak dat je noemt als iemand vraagt waar jouw passie ligt! Je regelt, organiseert en ontzorgt graag. Jouw Nederlandse talenkennis is uitstekend; ABN. Niet alleen in woord, maar ook in geschrift weet je de juiste toon en stijl te hanteren voor iedere situatie. Daarnaast heb je ook goede kennis van de Engelse taal. Computerprogramma’s als Word en PowerPoint zijn jou bekend en je voelt je prettig in een omgeving waar je je zakelijk, representatief presenteert. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en circa één tot drie jaar ervaring in een functie als Secretaresse of Office Manager.  Nauwkeurig, punctueel, communicatief vaardig (weten wanneer je ‘losser’ kan zijn in zakelijk contact) zijn woorden die je noemt als je jezelf omschrijft. Jij ziet werk liggen en gaat grondig te werk, kan omgaan met deadlines en weet snel te schakelen/ nieuwe prioriteiten te leggen. Het allerbelangrijkste is dat je een echte teamplayer bent op wie je echt kunt bouwen en dat je na het lezen van dit profiel enthousiast wordt om als Office Manager te starten in dit team.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een van de leukste banen als Office Manager! Je werkt als Office Manager niet alleen, maar kunt sparren met je collega’s Office Manager. De bedrijfscultuur is ‘warm’, ‘mensgericht’ en ‘professioneel’.  Er wordt veel georganiseerd en wellicht straks ook door jou geïnitieerd buiten kantoortijden; sportieve activiteiten, maar ook borrels, boottochtjes, zelfs een skivakantie stond op de agenda. Career Factory treedt op als intermediair in dit traject. Dus bij gebleken geschiktheid krijg je een vaste baan aangeboden, direct bij onze opdrachtgever. Zij biedt een passend salaris van circa € 2.250,-- tot € 2.850,--  bruto per maand. Daarnaast worden er verschillende mooie arbeidsvoorwaarden geboden, zoals een teambonus afhankelijk van het bedrijfsresultaat dat de laatste jaren ongeveer gelijk staat aan een dertiende maand, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen.

 

Bedrijfsomschrijving

Als Office Manager werk je vanuit een goed bereikbaar (OV en fiets) pand in Amsterdam Zuid.  Je werkt samen in een team met drie andere collega Office Managers. Je biedt echte allround support aan de consultants en partners van dit dienstverlenende kantoor, waar circa 20 collega’s werkzaam zijn. Iedere collega is belangrijk en zij vormen samen echt 1 team. Als het goed gaat met de organisatie plukt iedereen, ook de Office Manager, daar de vruchten van! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in