+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Medewerker klantenservice Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.583 - € 2.908 p/m

Vacature in het kort

Stap in de wereld van motoren en maak deel uit van een team dat gepassioneerd is over wat ze doen. Als medewerker klantenservice beantwoord je vragen en geef je advies over motorproducten. Je krijgt de kans om klanttevredenheid te verhogen en jezelf te ontwikkelen. Er zijn leuke extra s zoals bedrijfsfeestjes, personeelskorting en vrijdagmiddagborrels. Je werkt in een klein team, wat zorgt voor een fijne sfeer. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Stap in de opwindende wereld van motoren en motorproducten, waar passie, expertise en klantgerichtheid hand in hand gaan. Hier ben je niet zomaar een medewerker; je maakt deel uit van een hechte organisatie waar de sfeer doordrenkt is van openheid en ongedwongenheid.

Als medewerker klantenservice sta je klaar om alle vragen over motoren en producten te beantwoorden en de klant te voorzien van de beste adviezen over onze uitgebreide selectie motorproducten. Bij deze organisatie geloven ze in hard werken, maar ook in het vieren van successen.

Je krijgt niet alleen de kans om de klanttevredenheid naar nieuwe hoogten te tillen, maar ook om jezelf verder te ontwikkelen. Voortdurende verdere professionalisering van de webshops en klantenservice is een streven. Jouw rol binnen de klantenservice draagt hier direct aan bij! Je krijgt de vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om klantinteracties naar een hoger niveau te tillen.

wat bieden wij jou
  • salaris vanaf €2583 tot €2908 bruto per maand
  • een mooie start of volgende stap in jouw loopbaan!
  • afwisselende baan binnen een klein en leuk team
  • kans op een vast contract
  • bedrijfsfeestjes, personeelskorting en vrijmibo
  • in Groningen, goed bereikbaar en gratis parkeren
wie ben jij

Je hebt de gave van overredingskracht en weet doeltreffende argumenten te formuleren om de klant te enthousiasmeren voor de aankoop van het product. Bovendien beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, waardoor je in staat bent een solide relatie met de klant op te bouwen.

  • Ten minste een MBO-opleiding, bij voorkeur met een commerciële focus;
  • Op korte termijn beschikbaar;
  • Ervaring in een klantenservicecentrum of telefonische verkoop is gewenst;
  • Vloeiende beheersing van ten minste twee talen, waarvan Nederlands de moedertaal (Nederlands, Engels, Duits, Frans);
wat ga je doen

Jij bent dé contactpersoon voor onze klanten. Met jouw klantgerichte benadering en een vleugje humor zorg je ervoor dat alle klantvragen snel en volledig worden afgehandeld.

De vragen van klanten bereiken jou via diverse kanalen, zoals het ticketsysteem, e-mail en telefonisch contact. Vanwege het internationale karakter van onze klantenkring, waarbij Nederlands als moedertaal vereist is, schakel jij moeiteloos tussen verschillende talen (Nederlands, Engels en Duits), zowel mondeling als schriftelijk. Je gaat zelfstandig op zoek naar antwoorden en oplossingen en overlegt indien nodig met collega's van diverse afdelingen. Uiteraard verzorg je ook duidelijke communicatie richting de klant.

  • Het ontvangen, verwerken en adequaat reageren op vragen van klanten;
  • Zorgvuldige administratieve afhandeling;
  • Doorverwijzen van complexe vragen naar de juiste contactpersoon;
  • Het registreren van nieuwe of aangepaste klantgegevens in het systeem;
  • Actieve bijdrage leveren aan de optimalisatie van bestaande processen.
waar ga je werken

Het bedrijf is ontstaan uit een diepe passie voor motoren en het ambacht van het sleutelen eraan. Inmiddels hebben zij zich ontwikkeld tot een bedrijf met diverse webshops. Hiermee bedienen ze fervente liefhebbers van custom en adventure bikes, die op zoek zijn naar de meest hoogwaardige onderdelen voor hun motor. De focus ligt op het vervullen van de wensen van de klant. Daarnaast het bieden van persoonlijke aandacht, met een uitgebreid assortiment en snelle, hoogwaardige service. Dit heeft geleid tot een hoog niveau van klanttevredenheid bij de klant.

sollicitatie

Wil jij werken bij dit leuke bedrijf dat vollop in ontwikkeling is en een directe bijdrage leveren op de afdeling klantenservice, reageer dan snel!
Vragen? Bel naar: 0513-656936 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in