+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Office Manager Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Page Personnel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Page Personnel

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 3.850 p/m
  • Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Duik in een rol waarin je echt het verschil kunt maken! Werk in een stimulerende omgeving waar flexibiliteit en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Je bent de centrale figuur ondersteunt Business Managers en draagt bij aan diverse activiteiten en processen. Jouw ideeën voor verbetering worden gewaardeerd en doorgevoerd. Geniet van een marktconform salaris, een goede thuiswerkregeling, en de vrijheid om je eigen ontwikkeling vorm te geven, inclusief een laptop en telefoon van de zaak. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je kunt groeien en bloeien? Bij jouw nieuwe werkgever bieden we niet alleen een goed salaris, maar ook een stimulerende omgeving waar flexibel werken en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Klik nu om meer te ontdekken over hoe jouw carrière een boost kan krijgen!

Omschrijving

In deze rol draag je een aanzienlijke verantwoordelijkheid en fungeer je als het directe aanspreekpunt voor Business Managers en experts binnen ons label. Je bent een integraal onderdeel van het team en excelleert in organisatie en planning, waarbij het stellen van prioriteiten voor jou vanzelfsprekend is. Je vindt voldoening in het ondersteunen van Business Managers en neemt taken op je met een hands-on mentaliteit. Je bent snel in het opmerken van verbeterpunten in processen en neemt actie waar nodig. Je ontzorgt Business Managers volledig, staat klaar om vragen van experts te beantwoorden en onderhoudt nauw contact met verschillende interne afdelingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het organiseren van diverse activiteiten, zoals kennissessies en events, en verzorg je het agendabeheer van Business Managers. Ook ondersteun je bij salesprocessen, verwerk je sollicitaties en speel je een cruciale rol in het onboarding proces voor nieuwe experts. Je bent proactief in het aandragen van verbetervoorstellen en draagt zorg voor de implementatie ervan indien nodig.

Aanbod

Bij ons staat jouw tevredenheid voorop: we streven ernaar om jouw verwachtingen van je werk te overtreffen. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld en denken actief met je mee over jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Kort samengevat bieden we het volgende:

- Een uitdagende functie binnen een snelgroeiende organisatie met grote ambities.
- Een marktconform salaris tussen de €3.200 en €3.850 op basis van een fulltime dienstverband.
- 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om 5 extra dagen te verdienen.
- Een goede balans tussen thuiswerken en werken op kantoor.
- Vergoeding van onkosten en reiskosten.
- De vrijheid om zelf te kiezen welke trainingen en opleidingen je wilt volgen.
- Een laptop en telefoon van de zaak voor jouw gemak.

Gevraagd

We zoeken iemand die van de hoed en de rand weet als het aankomt op Backoffice, HR of Officemanagement. Iemand die als een vis in het water is als het gaat om het tonen van eigenaarschap en het nemen van verantwoordelijkheid. Bij voorkeur heb je een secretarieel gerelateerde hbo-opleiding afgerond, maar als je die ervaring en drive hebt, staan we zeker open voor een goed gesprek. Kun je daarnaast minstens 32 uur per week inzetten? Top! Ben je ook nog eens een kei in het Nederlands, zowel gesproken als geschreven? Dan zijn we bijna compleet. Als je dan ook nog eens net zo goed zelfstandig als in teamverband kunt werken, en je weg weet te vinden in MS Office, Excel en Word (en als je AFAS kent, is dat helemaal mooi meegenomen), dan denken we dat we de jackpot hebben gevonden.

Bedrijfsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Nederland en vormt de thuisbasis voor 1.000 gespecialiseerde interim experts in diverse domeinen, variërend van IT tot onderwijs. Terwijl onze experts op locatie werken om de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen, opereren wij vanuit ons eigen expertisecentrum op het hoofdkantoor in Utrecht. Samen smeden we een vertrouwde, goed georganiseerde en warme thuisbasis, waar er volop ruimte is om onze individuele ambities te verwezenlijken.
Daarnaast zijn we, als onderdeel van de internationale holding met een locatie in België, een integraal onderdeel van een wereldwijd netwerk. Dit stelt ons in staat om de meest vooraanstaande opdrachtgevers aan te trekken met uitdagende interim-opdrachten en onze expertise te delen op internationaal niveau.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in